Rozhovor
Anotace: Ne tak báseň spíš takový..zamyšlení nad jedním koncem jedný šílený lásky
Rozhovor
Prostě jsem to vzdal!
Co?
Nás dva!Tak promiň!
A co s tím mám teď dělat?
Nevím,asi nic,smát se mi nebo..já nevím.
Tak vidíš.
Asi to takhle nemělo dopadnout,asi ne.
....
Rychle zapomínáš,ale zapomíná se těžce,co?
Ne,nezapomíná.Jde to rychle.
Jo?Jak to?
Už tě nemiluju
Komentáře (1)
Komentujících (1)