Pod parou
Obracím do sebe
rundy tvých
opojností
Nalejvej!
drze křičím
omámený
nedostatečnem
motám se
s nulovým procentem
destilátů
hlava nebolí
jen se točí
globus myšlenek
na další
vypití tě
24.07.2007 14:43:00 | smudlinek
Tak jsem první kdo hodnotí. Moc hezké. Myslím, že se stále zlepšuješ :-))
24.07.2007 14:23:00 | J.Švihovský