Anotace: chtela jsem to sem dat..tak jsem to sem dala...bez ohledu na kritiku
V jednoduchosti je krása .... ! !
Proč kecat tisíc slov, když tohle má prostě všechno !
05.08.2007 23:35:00 | anti-HERO
vážně jsem tu napsala jsi dů??:-D
no mělo to být si jdu (dovol mi tento komentář, jsem perfekcionistka:))
30.07.2007 19:20:00 | Rádoby zoufalá
dneska dávám čtvrtý litr a k tomu liter - vůbeccc, nesouhlasím s Tebou, já už samozřejmě pochopila!!
A napsala jsi to tak, že závidím, tož jsi dů dát ještě nějakou broskev na zavodnění..
JUA - ano, tohle popíjíme já, ošklivé sestry:)
25.07.2007 17:57:00 | Rádoby zoufalá
wow, cumim, mam jedni docela podobnou... mrkni sem http://liter.cz/Basne/104978-view.aspx ;)
24.07.2007 15:59:00 | sejko_no_pi
phuuu tak to je dobrý! xĐ líbí se mi ten úplnej konec...nejdřív sem to nemohla pochopit..ale už chápu...
24.07.2007 15:57:00 | embryo v hlave