Zklamání
Anotace: čekal jsem čekal avšak nepřišla a já odešel sám
Ze srdce mého
kus špinavého hadru se stal
a poté v bubnu pračky vyždímán
tak proč jen té dívce jsem ho dal?
teď bolest jen mám
do duše mé přibyl další šrám
a stále jsem sám
se samotou otevřu asi krám
kéž prodat srdce bych mohl
city své do truhly uměl dát
co ještě bych zmohl
čeho musel se vzdát
pomoc hledám
prášek bych si vzal
lék žádný neznám
štěstí už jsem se vzdal
zoufalství mě chytá
bolest jen znám
že duše má to zase schytá
obavu já mám
co zbylo mi
jaké možnosti mám
co znamená miluji
již neznám
tak nad osudem svým
tiše v koutě pláču
se srdcem mým
pohybuji se v prázdnu
zbyl mi jen papír a tužka
veršů v hlavě pár
kolem krouží naděje muška
a já si jen naříkám
Přečteno 467x
Tipy 4
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, lady_esik, Haniik, maena
Komentáře (1)
Komentujících (1)