Anotace: Opět láska...
Ne, nečekej. Vychutnávej si strachy, vychutnávej si bolest, ale určitě buď sama sebou! Stojí to za to, číst Tvá slova. A tak když docházejí síly, vzpomeň si na zítřek, budeš tu nová a usměvavá, a kousek z toho si zkus ukrást už pro dnešek. Pro další dnešní báseň... Pro všechny hvězdy a všechny slunce, kterých si všímáš.
27.07.2007 15:23:00 | SunnyRain
Uvidíš, zase vyjde sluníčko, jen už budeš trošku opatrnější. Nenech si ubližovat.
27.07.2007 09:17:00 | vandule
No páni, Yen :), rád bych se uměl vyjadřovat s plynulostí a něžnou romancí Tobě vlastní... buď silná a trpělivá - bude zase líp!!! Je mi taky smutno, ale věřím... :)
26.07.2007 20:53:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč