Skloním hlavu
Anotace: ... pro tebe má lásko ...
Jsem živel
nespoutaný vlas
svlékni můj stín
paprsky se mě dotýkej
mé slunce
já budu tát
jsem rebel
shrbený tíhou chmur
obleč si mé povstání
světlem mě přikovej
hvězdo má
já skloním hlavu
a žízeň v oáze může pít
a stříbro temnotu bude protkávat
jen nechtěj
snít o věčné lásce ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)