Anotace: Možná trochu nesplnitelné přání
Yeninko, neplakej! Po každé noci, která vypadá, že neskončí, se nad obzor zase vznese oheň nového rána a vezme na milost Tvoje zmučené srdíčko, zachumlá je svými plamínky do hřejivé náruče a Tobě bude zase krásně a zpěvně se svým Vlčkem :)).
...a děkuju Ti za milá slova, kterými mne vždycinky uděláš radost ;-))
Milďák =)
31.07.2007 15:42:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč