Povrchní?
Anotace: Psala jsem a tohle z toho vzniklo. Nerozumíte tomu? Nic si z toho nedělete, já pořádně vlastně taky ne.
Dost se činím,
Nad svou duší.
Jak vypořádat se se svou vášní
/vášní?/
Opravdu nezvládám.
Jak vědět víc můžu?
Když podléhám svým mírným vadám.
/mírným?/
Samička jde za samečkem,
Nebo naopak?
A křečice jde za svým křečkem,
Je to tak?
Jít k němu, či čekati?
/Ale to se nedočkám…./
Jak ho však mám milovati?
To vážně nepřečkám.
Za mnou však as nepřijde,
To vím já i srdce mé.
Se zavřenými víčky
Budu čekat, třeba mě nic nemine,
/A u hořící svíčky, budu kouzlit../
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)