Jedna láska
Anotace: pokus o báseň..budu ráda, když se vám bude líbit:)
Písnička zní
a já poslouchám
do uší mi šeptáš slova
a já jim naslouchám
Láska vrátila mi chuť žít
a snad taky trochu snít
protože každý vztah potřebuje trochu toho snění
ale i stále ostražitého bdění
Své srdce na dlani ti nesu
už teď se nedočkavostí třesu
doufám, že ty mi zas dáš to svoje
které já přivlastním si, a už bude jenom MOJE
Dvě slova, jedna láska
vždycky je přece láska sázka
ale já se riskovat nebojím
sice o trable s láskou nestojím
,,ale věřím....a víra má mě požene dál"
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)