Anotace: vydrž, prosím ... zase bude dobře, uvidíš ... 10.8.07 ... chci vám poděkovat za podporu, už je zase dobře
tak teď už se to snad hodí..když je vše v pořádku..
:) pozdravuj:) a mějte se krásně:)
14.08.2007 19:01:00 | Favi
Držím palečky všechny
12.08.2007 19:09:00 | Vivi.~2
Báseň pěkná, docela silná básnička. Hrozná situace. Přeju hodně štěstí!
10.08.2007 18:11:00 | Thesssinka
Jen matky zažívají tento druch strachu,když klečí u lužka a tiše modlí se,"Bože nedopusť!Nechci já plakat na hrobě s tváří utrápenou, dej mi naději a učiň zázrak UZDRAVENÍ!"
10.08.2007 13:50:00 | sluníčko sedmitečné
Pěkné a slovní obrat "vydržím do rána, o spánek obrána" tak to je krása jazyka... to je to, o čem pořád mluvím... a o co se chci snažit, stručnost, věcnost, rytmus, rým, lyrika... opravdová poezie bez dalších přívlastků...
08.08.2007 19:42:00 | zzlatý