Anotace: Když se bojíte překročit hranici mezi přátelstvím a láskou.....Věnováno jednomu z mých nejbližších lidí..i když se vídáme málo..
souhlasím, ten poslední verš je vážně skvělej, a stejně tak i celá báseň..
13.08.2007 08:51:00 | Nemůžu zapomenout
Před spánkem často bolívá mě na hrudi,
usínám totiž s pocitem,
že Tebe mé volání nevzbudí...
- to je opravdu krásné....moc se ti to povedlo.
10.08.2007 23:07:00 | Gabriel - Sinóda