Last SMS...
Anotace: měj se...Jirko...
Láska je cit co mysl obelstí a srdce zaslepí,
než tři být na lásku to radši přátelství...
I když s tvým jménem na rtech ještě pár nocí budu usínat,
-a i když to bolí-
nedokážu litovat,
mám na co vzpomínat.
Snad končí čas něžností,čas veršovaných zpráv,
tak sbohem Lásko,a Příteli,buď zdráv...
Komentáře (4)
Komentujících (3)