Anotace: ---
Pěkná,poněkud posmutnělá. Dnes je opět pátek s pustiny si vyjdi ven nalaď úsměv na tvář kolem sebe se dívej. Někde tvé štěstí se motá musíš k němu jíti blíž, když budeš doma spáti tak ho nikdy nespatříš.
31.08.2007 10:07:00 | s.e.n
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?