Pro tebe
Anotace: Růži rudou jako ústa tobě, lásko, posílám kvítek křehký, co mi zůstal, v noci snem tě přikrývám....
Má láska má tisíce podob...
Jak bez tebe bolí samota!
Ty jsi nejdražší ze všech ozdob
celého mého života.
Máš mé srdce a mé slovo,
už je nechci vrátit.
Ztratím-li tě,
už nemám víc co ztratit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)