Anotace: lidová slovesnost v praxi...upozorňuji, že tato báseň je velice hrubá, takže slabším povahám nedoporučuji ke čtení. Ty povahy s bujnou fantazií si zase promítnou dlouhý úsek života, který je v básni skryt.
Doufám, že se i postaráš... mám tři dcery (jedni hezčí než druhou)--- "o)
12.07.2008 22:07:00 | Churry
ahoj..tohle pisu jako malou pripominku ke komentari cos mi napsal k Last SMS...ja se s nim tak nerozesla :o) psala sem to pro nej s vedomim ze to nikdy nebude cist stejne jako par dalsich basnicek co sem psala pro nej. :o)...stejne se vykaslal on na me a ne ja na nej :o))
19.08.2007 22:13:00 | Michelll
a teď k věci...těmi vnoučaty to končí a pokračování by bylo na zakázku, nebylo by spontánní a nebylo by dobré. Ale každopádně stačí mít představivost člověk zjistí, jak se to bude vyvíjet.
11.08.2007 22:56:00 | lexus
Noo mazecký..:)) dobrý fakt jo..zkus ještě nějaký pokračování..zakímalo by mě jak to dopadne..:DD
11.08.2007 20:54:00 | lucánek