Andreaska: moc díky,mám teď smutný obobí rozchodu tak to potřebuju dostat ze sebe tu bolest
15.08.2007 19:06:00 | Aluna
Ticho je bolest,ticho je strach,ticho nas mätie a premaha zlobu v nas.Ty si jej ublizil a ona ti verila,tak vzhiadni jej do oci a povedz pravdu len,jej srdce si rozpolil,tak netrap ju-to chces?Preco lasku jej chces vziat,preco bolest jej vnasas do duse,ved je tak krehka a zranitelna...ty si jej stastim,ty si jej zivotom,tak preco chces odist??Neber jej nadej,vrat jej opat sny,ze s tebou zostarne a s tebou bude zit.
13.08.2007 15:56:00 | kacicka