Dva
Miluju Tě, lesem zní,
Přes stromy, zvířata, nevšední.
Jeden tu a druhý tam,
miluji Tě, srdce Ti dám..
Mluví stále jeden,
budu tu stát,
i kdyby byl leden,
stát, čekat..
Obejmi mě, patřím tobě,
odejdeš, přesto budu Tě nosit stále v sobě..
Pamatuj že NAVŽDY budu tvůj..
Neplač, ona se vrátí,
běžely roky, život se krátí,
každý den s hodinami v něm, jí obětoval,
Jo, teď vím, že mě miloval..
A rozsvítila svíčku..
Komentáře (4)
Komentujících (4)