Noc je ještě mladá...
...čeká tam na tebe
pod lampou chodí
a ptá se do nebe
jestli se hodí
tahat jí po nocích
líbat jí kamkoli
a hladit na bocích
když mu to dovolí
odpověď dávno zná
není to tajemství
je krásně nevinná
v lásce se všechno smí
všechno co nebolí naše křehké duše
všechno co potěší srdce k sobě váže
všechno co neděsí ani v předtuše
všechno co nedusí a zlo nenapáše...
...čeká tam na tebe
pod lampou stojí
tak mu běž naproti
ať už se nebojí
že v noci sám bude
pod lampou v parku stát
ve dvou je přece líp
on tě má vážně rád...
a ty to dávno víš
něžně ho políbíš
všechno mu dovolíš
osud tím naplníš
že pro dva milence
noc nikdy nekončí
že pro dva milence
tma nikde nezačíná.
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Žqáry
Komentáře (7)
Komentujících (7)