Jako bychom měly
cosi společného...
neobejdem se bez
věku staletého?
:o)
22.08.2007 21:15:00 | Cecilka
víc než smrt je zapomnění
bez hudby a zvlhlých očí
v žití ryčném kolotoči,
stuha, na níž nápis není
v lásky křehké rovnováze
nápěv vzpoměň, ten budoucí,
dřímá ve dne, bdít zná v noci,
s ním pak vzpomíná se snáze
****
J.s.
13.08.2007 20:46:00 | j.c.