Dárek
Anotace: není co k tomu říct..
Dárek
Posílám ti dárek
Je to takový malý,
špinavý a trochu zakrvácený
balíček mých tužeb
Možná se mi vysměješ
ale věř,že není dražšího daru
Zaplatila jsem za něj vším
Tak už to přece rozbal!
A neodvracej od něj oči,
vždyť jsi ho sám chtěl!
Ano,správně,ta krvavá věc
s jizvou uprostřed je mé srdce
Tak si ho vezmi,když jsi
po něm dříve tak toužil!
Vezmi si ho a udav se s ním!
Už ho nechci..je tebou poznamenané..
a pro mě už bezcenné..
Komentáře (3)
Komentujících (3)