Hviezda
Padala hviezda cez pol oblohy,
myslela som,že ju to zabolí,
no tú bolesť prenechala mne.
Nik nevie,kde našla pokoj svoj,
možno túla sa tou vesmírnou tmou,
a ako ja,stráca nádeje.
Ja nájdem jej úkryt v temnom zátiší,
veď ona odo mňa sa nelíši,
padla a už nevládze vstať.
Vezmem ju a dám ti ju do dlaní,
nech želania tvoje ti vyplní,
prosím,staraj sa a maj ju rád.
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
Komentáře (2)
Komentujících (2)