neznamenám nic

neznamenám nic

Anotace: pište mi vzkazy a komentáře pokud chcete

každý na svetě něco znamná...
ale co já?
já jsem jen zmatená!
pravou lásku jsem nikdy nepoznala,
že ty mě miluješ sem si nalhávala!

tvůj pohled mě pohltil jako vodní vír
já byla jen tvá a chtěla jsem být vším!
pochopila jsem že ty o to zájem nemáš
i to že rád mě vlastně nemáš!
takže co znamenám?
neznámenám nic!
na tomhle světě vlastně nejsem výtaná
jsem tu prostě navíc!
ale neboj se z cesty ti půjdu a víckrát se nevrátím
sliby cos mi dal ty za lež utratím!
půjdu na místo kde jsi mé srdce obmotal
budu stát a vzpomínat jak hlavu si mi zamotal!
už vidím vody třpit...jako by se na mě smála
jen chvíli jsem na břehu stála!
v ruce fotku naši svírala a z rybníku moře slzami svými udála!
ted pomalu scházím níž a níž vodu už popás mám
víckrát mě neuvidíš,vody ted se nadýchám....
ty ted v posteli spíš mě tahají z vody ven...
jesm mrtvá necítim nic...zbyl po mě už jen kříž!
až na to místo půjdeš a spatříš tam ten kříž
budeš vědět že jsem štastná..pač mi už nepatříš!
Autor Deniska, 15.08.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..jsi vítaná, Denisko, na světě i zde na modrých stránkách...
..a voda?.. jen se podívej ..plyne, plyne dál a odnáší sny, smutky i fotografie, aby přinášela nové sny, nové lásky...a znovu zamotá hlavu...po kolikáté ?
Jiří s.

15.08.2007 11:57:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí