Anotace: ..ten co přes to všechno stejně uletěl...
Nac predstirat stesti?.....To aby nepratele nevedeli ze tebou zmita smutek....
Nac predstirat smutek?.....To aby nepratele nevideli ze tebou zmita stesti...
18.08.2007 12:55:00 | UNDEAD
píšu tak jak píšu...
tak jak mi zrovna je a jak mi všechno poletuje v hlavě a kolem srdce...
moje díla jsou spíš takové rychlovky,nerada nad nimi přemýšlím,pak totiž ztrácí to svoje kouzlo a jedinečnost...
17.08.2007 09:29:00 | slečna Jůlie
Určitě se tam najdou dobré slovní obraty, ale ne všechny. Mám pocit, že kdybys na té básni více pracovala, byla by jistě pro čtenáře zajímavější, nehledě na gramatické chyby...
16.08.2007 22:55:00 | medojed