Pokud neco chces a jdes si zatim vetsinou to dostanes.... Nic neni nemozne...
02.09.2007 15:22:00 | UNDEAD
Umim si predstavit, o kom je, i kdyz je to "jen" pritel, aspon tak to citim, a ani nevim, proc, ale napadlo mne to, jenze, muzu se mylit...
Povedla se Ti.
30.08.2007 19:21:00 | Montynka
Taky si to umím představit jako píseň, dokonce bych řekla že ten klip k ní skoro vidím...Líbí,hodně!
25.08.2007 18:54:00 | Navire