I taková je Láska..
Eutanázie z donucení,
polibek bez citů,
hrubé probuzení,
sňatek bez slibu....
Chladné slunce
oheň bez žáru,
květy bez vůně,
srdce ve sváru..
Růže bez trnů,
rozehřáté ledy,
bouře bez hromů,
hranaté kruhy...
Chůze bez stínu,
nepravidelný tep,
nádech bez vzduchu,
hlavu jako střep.
Komentáře (2)
Komentujících (2)