Večerní sen
Anotace: Moje srdce trpí,pláče a každá slza píše jeden verš.
Večerní sen
,,Každý večer se mi o tobě lásko zdá
Sen překrásný , ale někdy i smutný konec má
Jsi moje usměvavá hvězdička
Kterou miluji z celého nebíčka
Mé srdce trpí a hlasitě pláče
Nechci ho pořád jen v kaluži máčet
Mé slunce ,které mi svítilo na štěstí
Už dávno zapadlo a přineslo neštěstí
Bez tebe pomalu mé tělo umírá
Tvůj úsměv vždy mé rány od krve utírá“
Komentáře (0)