Nešťastná láska
Anotace: Končí úmrtím.Citů minimálně.
Nešťastná láska
Rozdrcený střepy snů
tisknu si v dlaních
Slzy promarněných dnů
jsou na mých skráních
Popraskaný noční nebe
padá na můj hrudník
Srdce tvoje hnusně zebe
z tebe stal se lásky hrobník
Pozn.:Zemřela láskou
Komentáře (1)
Komentujících (1)