Anotace: Tak sem se konečně zamilovala a už nemusim psát nic smutnýho...:) jestli tam budu mít chyby tak mi to napište do komentářů a napište mi kde at to můžu opravit...díky
hezké, ale nezapomínej hledat i další krásné věci kolem ...určitě je jich spousta :-)
Jo a moc krásná báseň...řekl bych že trochu předbíháš svůj věk...inu máš talent :-))
07.09.2007 13:50:00 | jasix
100% asi pro to ze sem zacinal uplne stejne..... To laska me prinutila psat a ted uz bez te drogy nemuzu byt... Basne se stali mou jedinou laskou...at je to mozna smutne ale je to tak.....
UNDEAD
25.08.2007 10:30:00 | UNDEAD
Jojo, když se člověk zamiluje, je mu vážně krásně:-)Naprosto Tě chápu, taky mi je teď takhle krásně:-)Horší to bude, až se to dotyčný dozví. Kdoví, jak bude potom...Tak hodně štěstí v nové lásce, ať Tě nezklame a když, tak nesmutni, asi jen nebyla tou pravou;-)
22.08.2007 17:59:00 | xavian