...::: 23:13 :::...
Anotace: taková hloupost :)
Máš-li krásu a bohatství
I jen kapku štěstí
Láska vystřídá přítelství
Ucitíš letní deštík
Její tvář před sebou stále uvidíš
Uvidíš ji a úsměv na tvář nasadíš
Ten úsměv bude sladký jako med
Extáze příjde, ne pomali, ale hned
Máš smích jako lesní víla
A když se směješ, srdce se mi rozechvívá
Ráda máš, když tě držím v náručí
Když dělám to co mi tvoje oči poručí
Extázi za extází milovat tě navěky
To je to, co by sme měli cítit, já a ty
Každý okamžik s tebou pečlivě uchovat
O každou vteřinu nesmlouvavě bojovat
Komentáře (0)