Anotace: Hnusná vlastnost, ble...
páni, tak ta básnička je super. A myslím, že ti víc než rozumím! asi ji pošlu tomu mýmu.. ten vzkaz jsem ti psala dřív, než jsem si ji přečetla.
Máš 100%!
29.08.2007 12:46:00 | Katitek
Báseň je skvělá, super přirovnání, má šmrnc. Jo, v životě se dějí věci.
29.08.2007 10:05:00 | NikitaNikaT.