Falešné příběhy
Kolik mi bylo? Možná míň než pět
..byla jsem tehdy ještě malá
Když začali mi vyprávět
příběhy, jimž jsem věřívala
O tom jak princ na bílém koni,
budí svou lásku z růžového snění,
Nebo o dívce, jež popelavé slzy roní,
než ji víla v krásku změní.
Už dávno nejsem ta holka malá
..uplynulo pár dlouhých let,
co jsem sladce ve lžích usínala..
Dnes chápu jak chodí ten náš svět
Žádný princ nepřijede na žádném koni
a princezna zůstane navždy spát
a dívka dnes jako včera slzy do popele roní
a nešťastná zůstane… napořád
Přečteno 468x
Tipy 5
Poslední tipující: Lota, Morgaine, lalej, blue
Komentáře (6)
Komentujících (6)