Posílám své krásné sbohem
Spíš,
zatímco slepuju vzpomínky
nad tvojí stříbrnou hlavou.
Jemná chuť čokoládový pralinky,
jsem zase tou holkou malou.
Holkou nedospělou, co ti radí,
milenkou, která svádí
a bytostí, co tě právě opustila.
Jó, spánek - mystická je síla.
Probudíš se sám
vedle dohořívající cigarety,
řekneš si - "To znám".
Jsme dva paralelní světy.
Budu ti chybět
a budeš rád, že ses mě zbavil.
Poslední kapka archivního vina.
Já ho vypila a tys ho nalil.
Vykročíš do novýho rána,
tak začni správnou nohou,
protrhla se pomyslná panenská blána
a jdeš tam, kam jen staří, moudří mohou.
Mysli na mě v dobrém,
našla jsem novou sklenku vína
a ta je křišťálově čistá
říkám své krásné sbohem,
vždycky v srdci pro tebe zbyde kousek místa.
Komentáře (3)
Komentujících (3)