Samotinká
Anotace: Někdy jsme hold sami...:(
sama samotinká,
dívka bez lásky,
malá krasotinka
sbírá oblázky
oblázky bez srdcí,
oblázky nahé,
o co je poprosí
to její drahé
hledá to,
co v zapomnění leží,
tím víc jí schází,
čím dál čas běží
sama samotinká
víla bez lásky,
marně čeká na toho,
kdo pohladí jí vlásky..
Komentáře (0)