Děkuji všem-moc děkuji.....
Ale já...
NEZAPOMENU....!!
NIKDY.....!!
Moc si vás vážím...
05.09.2007 16:44:00 | Lumen
Srdce tu držíš na dlani,
je cítit jeho chvění...
nad zemí tiché létání
s tím, kdo vzdálený není...
Srdce tu držíš na dlani
dokořán otevřené...
soukromý vesmír... toulání
s tím, kdo ti duši hřeje...
:o)
05.09.2007 12:39:00 | Cecilka
čím dál lépe píšeš, jen tak dál, je tom cítit srdíčko..
03.09.2007 20:12:00 | -------------