Blažení
Anotace: marné (první Miserere)
Sbírka:
Miserere
a pak tiše
beze zvuků
skanu
bez zachvění
jako slza
z Božích řasách
jako kapka
melodického deště
vinohradské nebe
najdu v tvých sovích očích
jako slza
co skane po tvé tváři
a má to štěstí, že se jí může dotýkat
jako kapka
- obkroužit pihu za pihou -
šťastně se rozplynout
ve tvých ústech.
a pak
pak
splynout
/ve vinohradském soumraku/
hlubinou kráčet
modře se smát.
že už nejsem sebou.
Komentáře (0)