Bez přetvářky
Anotace: Mé drahé kamarádce.
Halím tě do stříbra a zlata,
jsi moje milovaná, pátá
žena
v přepychu uvězněná.
Jsi unavená a sklíčená
z našeho svazku,
ztrhaná, nenalíčená,
tak odhoď masku
a strhni z očí pásku.
Nezaprodej lásku.
Komentáře (1)
Komentujících (1)