My bojujem proti kuřákům,
však narkomany rádí máme
Jedněm cigarety zdražujem,
druhým jehly zdarma dáme
S jehlami si děti na hřišti,
na lékaře a sestry si hrají
Co natom, že zdraví riskují,
hlavně, že cigárko nešlukují
Opilí řidiči na cestách,
zabíjí chodce i sebe
Nač omezit svůdný alkahol
vždyť ti mrtví míří v nebe
Proč nepostihnout všechny nešvary,
alkohol a též tvrdé i měkké drogy?
Vždy lehčí je oškubat kuřáky
a postavít státní rozpočet na nohy
04.09.2007 12:19:00 | Psavec