Most
,,Padá mi pod nohama můj pevný most
A já náhle volám o pomoc
Můj sebejistý a rázný postoj oslábl
A mé tělo ticho a smutek ovládl
Mé slzy mají tíhu zlata
A můj smích z obličeje chvátá
Chvátá pryč do velké temnoty
Na obličj mi ¨spěchá tvář samoty
Každá slza, která spadne z mého koutku oka
Na podlaze žalem puká".
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: J.Švihovský
Komentáře (2)
Komentujících (2)