Vločka
Jseš jako vločka sněhová,
krásná,čistá ,mě rozpaluješ do běla
a přesto jsi ledová,
jiným mužům v dlaních taješ
a se mnou si jen lehce hraješ,
jsi jako vločka ,
všude jich jsou tisíce ,
ale jen jediná je ma milá ze všech nejvíce,
jen jedna vločka taje na řasách mých ,
a já vím že jedna vločka není sníh,
jeden úsměv není smích,
vločky padají z nebe
a nebe mi dalo tebe.
Komentáře (0)