Štěněčí sny
Anotace: Věnováno P., protože ho čeká taky sen... (a modlím se za nesmrtelnost) P.S.: Jestli se mu bude u tebe dařit špatně, tak na tebe poštvu Maxe..:D
Maličký zázrak
vrtí se u mámy
jako klubíčko
hadích ocásků.
/mám strach/
Bráškové spějí
spi přece taky
ať máš sílu
do nového života.
/nemůžu mami/
Tvoreček barvy
dravé černé
přitulil se
ke své živitelce.
/povídej mi/
Pět černoušků
sní si svůj sen
jen jeden vystrkuje
svůj čumáček.
/jaké to bude?/
Do rukou Tě
jednou vezme
a už nepustí
ze svého srdce.
/kde budeš ty?/
Já zůstanu tady
a budu vždycky
na Tebe vzpomínat
štěňátko moje.
/já taky mami/
Nebudeš děťátko
díky lásce
svého pána
zapomeneš na nás.
/to nikdy/
A teď už spi
za chvíli přijde
ten krásný čas
vyrytý do duše.
/těším se mami/
Já vím…
…Clickie
Komentáře (5)
Komentujících (5)