Anotace: Je to spíš taková smutná baladička co mě napadla v tom pochmurném čase. No jo, je tu podzim.
Hezké.Škoda,že je to už v první sloce prozrazené,pak už se ten konec čeká.
13.10.2007 21:37:00 | s.e.n
To bylo, ale trdlo! Pf - kvůli chlapovi se utopit!!?? Věru! Věru? Ahojky :-)))
17.09.2007 10:20:00 | vandule
Krásné...
Připomělo my to Máchův Máj. Snad jen, že do jezera skočila kvůli zradě, a ne kvůli tomu, že milý měl mít druhý den popravu...
Ale pěkné.
12.09.2007 20:19:00 | Nikytu
ten pád do jezera za to nestojí
neb jiný mladík na břehu čeká
ale krásná balada jak K.J.Erben
12.09.2007 09:48:00 | vodnař
Krásně smutná balada, ale spíš ze staré doby. Dneska většina mladých to bere na lehkou váhu.
12.09.2007 00:25:00 | Psavec