Příběh smutných očí
První setkání,
dlouhý pohled našich očí.
Možná nutkání,
do pavučin lásky skočí.
V zádech mrazení,
vánek hebký šátek odvál.
Nepříjemné tušení,
toho bych se vůbec nebál.
Hlava se sklání,
pohledu se očí vyhnout chtějí.
Snad je to jen zdání,
smutný příběh zamilovanosti prožít už nechtějí.
Na duši šrám a v srdci rána,
tam už navždy zůstane pochována.
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Redingar
Komentáře (0)