Tak to bylo

Tak to bylo

Anotace: Něco co se v životě stane každému z nás

Když sedím takhle u stolu
a prázdniny už končí,
vzpomínám na ty chvíle,
když svět se s námi točí.

Jak krásné bylo potkat kluka,
který naznal lásku,cit.
A já se chtěla rozbrečet,
když řekl,že novou lásku budu mít.

Nechtěla jsem,abych byla,
kráskou mezi klukama.
Ale když to jinak nemohlo být,
tak jsem radostí tleskala rukama.

Ten kluk mě asi miloval,
já nevím proč a jak.
Jestli já jsem něco cítila
a jestli to bylo tak.

Ruce se mi třásly zimou
a on se na mě smál.
Tak řekla jsem "Muluji tě"
a on se s mál dál.
Autor aNcUnQa-MuCqInG, 15.09.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí