Derniéra
Další šíp do řeky
v ledové posteli
zas budeš z oceli
a milý závistí
můj Adam bez listí
čekáš na doteky
už máme navěky
to co jsme nechtěli
Krabi jdou dopředu
pendlovky pozpátku
vem si svou hromádku
švestku a pět
zatuchlý svět
kolo a rezedu
ať tě už nezebu
dost tě mám při pátku...
epitaf vytesám
na čelo postele
Leželi… neleží
Jak si kdo ustele...
(...Jak zítřek ustele?)
Přečteno 534x
Tipy 8
Poslední tipující: Rolnička, pejrak, Sammael, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (15)
Komentujících (13)