Úvěr na lásku
Anotace: Každý máme své přání..
Světlo bliklo
mám k němu přání,
zůstaň ještě a utiš mé zklamání.
Zrychlený dech, můj profi úvěr
úvěr na lásku,
splátku na památku.
Konto zvýším, tím že s tebou zůstanu,
/ riskantní plán /
chci toho nechat, ale vím
že nenechám.
Přečteno 480x
Tipy 4
Poslední tipující: Martanka
Komentáře (0)