Když odchází láska...
odchází s podzimem.
Snad první mráz ji spálil.
Ty jsi ji pro mě nezachránil.
Snad vlaštovky, co odlétají
vzali ji s sebou.
Úzkost, až dech se tají.
Co bude s tebou?
Podzimní barvy nevnímám,
všechny se v černou slily.
A city, které v sobě mám
se proměnily.
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)