Bohém
Bohém prý jsem,
tvrdí to lidé o mě,
však v lásku věřím,
čistou jak nebe,
/
mnoho marnosti,
smutku a radosti,
nálady se střídají,
tomuhle naivnímu snílkovi,
/
jen barev spousty,
používám na obrazy,
to co vidí oči,
s nich krásná díla ruce dělají,
realitu nebeskou,
bohužel i pekelnou….
/
Žiji pro krásné věci,
jedno řemeslo nejhezčí,
což je umění lásky.
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (3)
Komentujících (3)