Anotace: Prostý název pro prostá slova. :o) Po kratší přestávce další mé dílko - chvilkový nápad pro potěšení duše. Snad to je ke čtení. Komentáře potěší. :o)
bohužel je to tak, ale pokud by ty karamboly nebyly .. nemohli bychom se z nich poučit. Díky za komentář
04.05.2008 18:02:00 | čertíček24
Moc se mi líbí přirovnání lásky k střemhlav se řítícímu letadlu.Bohužel těch karambolů bývá v lásce podstatně víc.
04.05.2008 08:52:00 | čertíček
I když svou závrať z výšek skrývám,
/a v Lásce je to taky tak!/,
občas se přesto neuhlídám
a zamiluju se jak drak!
Hlava se mi pak Láskou točí,
srdéčko mé se tetelí...
Tak člověk na pivko si skočí,
a večer sám je v posteli!
Láska je sice tuze krásná,
z pohledů dívčích závrať mám,
však když mne vábí hvězda jasná,
ze zklamání velký strach mám!
Ve štěstí v Lásce ztrativ víru,
sám světem dál se potácím,
a zatím marně hledám sílu
poprat se s tímhle bláznovstvím!
Moc hezké,čertíčku!Jsem rád,že jsi zas zpět mezi námi!Mirek
26.09.2007 21:29:00 | Kozoroh 1