Pytlík kuliček
Barevné kuličky u důlku leží,
Tvoje ruka do nich necvrnkne.
Křehké jsou, z hlíny udělané,
dej pozor, škoda jich rozbít.
Červená jako moje srdce,
které pro Tebe bije jen.
Modrá jako nebe v dálce,
nikdy v ta místa nedojdeš.
Žlutá jako slunce na obloze,
život bez něho trvání nemá.
Černá jako naše svědomí,
tajemné a záhadné bývá.
Bílá jako mraky nad hlavou,
vítr nefouká a přesto plují.
Zelená jako tráva na louce,
kde milovat se s Tebou chci.
Duhová ta ze všech nejhezčí,
skleněná je a něco vydrží.
Její barva se jen Tvé kráse vyrovná.
Spolu v jednom pytlíku žijí,
každá představuje co rád mám
a co na světě mne trápí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)