...Samota...
Anotace: jednoho podzimního večera...
Znáš ten pocit,
když se stmívá
a srdce se ti svírá.
Když ztrácí se ti chuť a síla.
Tohle je ta samota
Znáš ten pocit,když ti chybí,
její úsměv,její hlas,
když nemůžeš z polštáře,
sebrat její vlas.
Tohle je ta samota
A tma začne vítr lákat,
tobě se chce jenom plakat.
Pak,ti mlha šepotá
takhle chutná samota.
Komentáře (2)
Komentujících (2)